Hapbit is een goede gewoonte

Dienstverlening op maat

Bij Hapbit zetten we ons elke dag in om de ideale IT-partner te zijn. En daarin gaan we ver. Op basis van beproefde werkmethodes, gecombineerd met flexibele oplossingen en medewerkers met een passie voor het vak, stemmen we onze dienstverlening telkens weer af op de noden van de individuele klant. Die innovatieve aanpak zorgt voor een buzz op de werkvloer, waar een grote diversiteit aan specialisten samenzitten die elkaar voortdurend inspireren om zo te komen tot gepersonaliseerde oplossingen.

Maatwerk kan bij Hapbit dus letterlijk worden genomen.

Kwalitatieve duurzaamheid

Hapbit maakt zich op om nog een versnelling hoger te schakelen en dat op verschillende vlakken. Kwaliteit is er een van. Het ISO-Traject werd opgestart en zal in het najaar van 2019 resulteren in ISO-9001 en ISO 27001 (Security) certificaten. Maar ook op duurzaamheid zetten we volop in. Voor ecologische duurzaamheid zorgen onder meer de zonnepanelen op ons dak en de elektrische fietsen die binnenkort deel gaan uitmaken van het cafetariaplan.

Hapbit is klaar voor de toekomst.

Maar wellicht nog veel innovatiever is de duurzaamheid waarnaar we streven op persoonlijk gebied. We plannen dan ook om in het vernieuwde bedrijfsgebouw een fitness en een ontspanningsruimte onder te brengen en schenken bijzonder veel aandacht aan teamevents en persoonlijke ontwikkeling. Is het een understatement te zeggen dat het personeel bij Hapbit op handen wordt gedragen?

Vandaag werken we met een vijftigtal collega’s aan het verhaal van Hapbit, maar het objectief is te groeien naar minstens een verdubbeling in de komende twee boekjaren. Die nieuwe medewerkers zullen terecht komen in een groeiend, innovatief, kwalitatief en duurzaam IT-bedrijf met aandacht voor de behoeften van haar personeel en van haar klanten.

 

Missie & Visie

Bedrijven die groei nastreven wil Hapbit® op een integere en elegante manier ontzorgen en ondersteunen. Door als een team samen te werken zullen wij klanten en hun medewerkers helpen hun dromen en doelen te realiseren.

Onze waarden en normen

  • Stabiliteit
  • Integriteit
  • Elegantie
  • Verantwoordelijkheid
  • Teamwerk
  • Droom verwezenlijking
  • Eerlijkheid
  • Respect

Blijf op de hoogte