Hospitality

Bedrijven in de Horeca ontsnappen vandaag niet meer aan de digitale transformatie. Het frituur onder de kerktoren heeft dan misschien nog niet zoveel last van de trein van de vooruitgang die voorbijraast, maar zelfs voetbalkantines en duivenlokalen informeren hun klanten door middel van plasmaschermen tijdens en na de wedstrijd.

Samen uw dromen & doelen realiseren

Hospitality is een wereld waarin zowel de digitale transformatie als managed services een belangrijke rol te spelen hebben. Denk alleen maar al aan de kassasystemen in cafés en restaurants die veel zorgen met zich kunnen meebrengen. Grotere ketens van restaurants, maar ook kleinere bistro’s, zijn gebaat bij een IT-partner die altijd voor hen klaarstaat.

De link tussen de hotelwereld en de digitale transformatie is ook snel gelegd. Van sleutelkaarten voor de deuren, tot Netflix op elke kamer, de toepassingen zijn legio. Bovendien kent een hotel nog een grotere uitdaging dan een regulier bedijf dat enkel personeelsleden moet voorzien van wifi. Een wifi-netwerk dat alle gasten in het hotel de mogelijkheid geeft zich te connecteren, is niet meer weg te denken. Maar ook voorraadconsultatie, digitale menu- en infoborden, bestelkiosks en datacollectie zijn nieuwe digitale toepassingen waarbij horeca-bedrijven erg gebaat kunnen zijn.
 

Meer nog dan in andere sectoren moet de IT-serviceverlener in hospitality bovendien rekening houden met fiscaal correct handelen. Horecabedrijven worden geconfronteerd met zwarte dozen en gecertificeerde software. Het zijn producten die Hapbit je in het kader van Service+ dankzij een groot netwerk van betrouwbare partners op vraag ter beschikking kan stellen.

Vertel ons over uw project

Hapbit en Hospitality

Dankzij enkele grote projecten is Hapbit intussen expert in het voorzien en onderhoud van alle noden die een hospitality-bedrijf kan hebben op IT-gebied. Van kassasysteem, over bestelkiosk tot gratis wifi voor klanten, Hapbit is een bedreven partner. 

Een bistro die de eerste stappen op het digitale pad wil zetten, of een keten van 350 restaurants die verder wil automatiseren, contacteer Hapbit. Wij helpen je graag vooruit op de digitale snelweg.

Vertel ons over uw project

Vertel ons over uw project

Blijf op de hoogte